Наши клиенти са били:

Освен множеството частни клиенти, сме организирали серенади и събития за фирми, като: Петрол, Еврофутбол, Кока-Кола, Българо-Американска Кредитна Банка, Българска Търговско Промишлена Палата, News Outdoor Bulgaria – песен за Бойко Борисов, HENKEL, AstraZaneka, Билфарм, Ролпласт, Prime Time agensy, Сватбарите, Сезони, Party time, Подаръци.БГ, Дар.бг, Гифт.бг, Презентс.бг, списание BEAUTY, Аз Жената, kafene.bg, Metso minerals, Consulta Resourcing, Актавис, И.Н.А. Трейдинг, Тривия, Парадайз Груп ООД, Клевман, Hewlett-Packard, 2BE, Вивател, Hidalgo, АЕЦ Козлодуй, Дружество Знание, Royal Holiday, Party House, Перфектната Вечеря, ДАРУ КАР АД, Посока.бг, Аспекти Прима, хотел Хилтън; ресторанти като Триада, зала Matti, Nobel House, Къщата с Часовника, La vita e Bella, Fith Floor, Метеор, Le Dome, Mediterraneo, Лебед, Троянците, Дива, Златна есен, При Кмета, Ловен парк, Дон Домат, Casa Boiana, Метеор, La casa latina и др.

Препоръки от клиенти:

Споделено… за една прекрасна серенада

Няма нищо по – прекрасно от милия жест на човека, който обичаш. Той е невероятен, такъв е от както сме заедно вече четири години, всеки би си казал – а това е въпрос на време, но аз си мисля, че не е така, защото такъв е неговия начин на живот – да бъде романтичен, когато трябва да бъде сериозен и когато трябва да ме разсмива.

Та…трябваше да пиша за онзи ден, в който съвсем неочаквано получих мелодична изненада. Беше студен зимен ден, грееше слънце и ние както обикновено излязохме на обяд с колегите в едно приятно заведение наблизо. Седнахме на нашата маса както обикновено, избрахме все вкусни неща от обедното меню както обикновено и започнаха да се случват някакви странни неща, които аз не можех да си обясня като например – трябваше да чакаме пържените картофи на моя приятел след като всички бяха хапнали, включително и той, аз дори не бях чула да ги поръчва. След, което той каза, че трябвало да се спре музиката и когато го попитах защо – той отговори, че една от колежките пеела фалшиво, което също ми се стори изключително странно. И какво мислите в следващия момент в заведението влиза една лъчезарна двойка облечена официално, девойката в красива червена рокля, младежът в червена риза и класически черен панталон с китара в ръце и започват да пеят…за мен…само, че аз още не знам 😉 започвам да се оглеждам в недоумение, през главата ми минават какви ли не мисли – дали са от заведението и пеят на всяка маса, дали пеят на някоя колежка…обърнах се към него, той седеше в друга част на масата и ми се усмихваше с най-лъчезарната усмивка…е веднага се сетих, още повече че след един момент всички гледаха в мен.

Изпяха ми две песни – Светът е за двама и Камино. Почувствах се сякаш летя, сърцето ми се разтуптя, вероятно съм се изчервила – не знам; единственото, което исках е да го прегърна и го направих…в този момент бях най-щастливата жена в това заведение, в този град, в тази страна, на този свят.

Мъже – това е най-истинския подарък, който можете да направите на любимата си!
Споменът за този ден ще грее в мен завинаги.
Ивалина Иванова 27.02.2008

Здравейте,

макар и с малко закъснение, бих искала да изкажа най-искрени благодарности на Вас и на музикантите за прекрасно изпълнената серенада от името на цялото ни семейство. Двете със сестра ми не живеем в България и за нас беше изключително важно да зарадваме баща си за седемдесетата му годишнина. Благодарим сърдечно на целия Ви екип за професионализма и искрената радост, която донесохте на Всички нас!

С уважение,
Елисавета

Много Ви благодаря за всичко! Снимките от серенадата са чудесни, а резултата е неописуем:)
В…..

Здравейте отново, Искам да ви благодаря за прекрасните моменти, с които дарихте съпругата ми вчера! Според нея сте “много сладки”! Не е знаела къде се намира и само се е смяла през цялото време. Помоли ме да се ви се извиня от нейно име, че не ви е почепила, но изобщо не е била на себе си и не се е съобразила. Още веднъж много ви благодаря!
Б…..

Благодаря Ви за чудесното настроение, което създадохте за моята любима! Похвалиха ми се, че всичко е било на изключително ниво и всички са очаровани от Вас. Справили сте се отлично, в което не съм се и съмнявал. Пожелавам Ви много лични и творчески успехи и занапред!
Иван Соколов

“Истината е, че не намирам думи да ви опиша нито моите чувства, нито тези на Лъчо след всичко, което направихте за нас! Струва ми се, че каквото и да кажа ще бъде недостатачно!

Мога само да ви кажа, че благодарение на Вас, хората като мен започват да вярват, че мечтите могат да се сбъдват – винаги съм искала да изразя любовта си по уникален и неповторим начин, защото наистина така я чувствам! Да кажа не просто “Обичам те”, а да събера всички нежни чувства и емоции в едно! До преди да Ви срещна мислех, че това е невъзможно! Сега с Ваша помощ наистина успях да реализирам мечтата си! Усмивката на лицето на любимия човек е безценна!
И за това искам отново да Ви кажа от цялото си сърце – БЛАГОДАРЯ, че сбъдвате мечти и карате хората да усещат щастието истински! Страхотни сте!

Желая Ви късмет и сбъдване на всички мечти!
Сърдечни поздрави!”
Анита

Здравейте Жоро и Ели,
Нямам думи да Ви изразя благодарността си за това, че ме направихте част от празника на майка ми. Поздравявам Ви и Ви се възхищавам за великолепната идея, осъществена с такъв професионализъм, с какъвто ако всички се отнасяха към работата си, живота щеше да е песен и в реалност.

Вие се отнесохте към моята задача с такава сериозност и ентусиазъм, както никога не и се е случвали да бъда обслужена в България. Затова Ви пожелавам и не се съмнявам, че ще имате безкрайни успехи в бизнеса да правите хората по-щастливи, както и във всички други начинания. Имате моята препоръка към цялата българска общност във Вашингтон.
Елена Кръстева / USA

“Благодаря Ви за невероятния подарък за човека, който обичам! Изненадата беше пълна, а очарованието не може да се сравни с нищо, което може да се държи с ръце:) Идеята Ви е страхотна и няма смисъл да Ви пожелавам успех, защото той вече е факт!”
Л.С.

“Прекрасна изненада за 5-та годишнина от нашия брак. Страхотно изживяване за хора, които се обичат – за поздравяващите и за поздравените. Много сте свежи!
Благодарим ви !!!!!”
Зори и Ицо

“Привет Жоро и Елена:))

Приложено ви изпращам снимки от сватбеното ни тържество с екипа на SerenadeBG, с благодарност за слънчевото настроение и топлите чувства, които събудихте у нас и нашите гости:)))
Благодарим Ви:)))”
Изабела и Ясен Христови

Здравейте Ели и Жоро,
Толкова силно бях развълнуван от Вас и Вашето изпълнение, чрез поканата на моята съпруга, че не можах да Ви оценя по достойнство. Надявам се, не съм закъснял да благодаря за прекрасната вечер, чудесната Ви компания и незабравимия спомен, който оставихте. Целувам ръка на прекрасната г-ца Ели! Пожелавам много късмет и щастие както в личен план, така и на Вашия дует!”

И.И.

“Благодаря Ви за романтичната обстановка, която създадохте за Свети Валентин! Жена ми и аз бяхме очаровани от настроението, което вашата музика донесе на празника ни. Препоръчвам Ви на всички влюбени хора, които търсят подходящ и интересен подарък за любимия. ”
Кирил Георгиев
Управител „Къщата с часовника”
14.02.2006

“Радвам се, че се обърнах към Вас за да направя празника на моята любима по-красив. Благодаря за чудесното изпълнение!”
Красимир Филчев

“Аз Ви благодаря за изрядната организация и за професионалното отношение. Ще Ви препоръчвам от тук нататък пред познати, като коректни и добри партньори за осъществяване на невероятни изненади при подходящи случаи.”
Р.Ц.

“… наистина ме впечатлихте силно, а аз рядко се впечатлявам … малко съм по-сдържан … а сега за Вас … еееййййй, ама много сте готини … гледах Ви по Нова ТВ в сутрешния блок и много ми хареса изобщо … визията Ви, държанието и конкретиката на разговора … да не говорим изпълнението Ви :)”
(част от e-mail на зрител след участието ни в сутрешния блок на Нова ТВ)

Cuando amor no es locura, no es amor (Когато любовта не е лудост, не е любов.)-Педро Калдерон де ла Барка, Испански драматург (1600-1681).

За серенада, както и за танго са нужни двама. Единият е вече тук!

Според Св.Тома Аквински, колкото повече са страдали избраниците на небето в земния си живот, толкова по-блажени ще бъдат те на небето. Музикантите ще познаят хармонията. Художниците ще открият мистерията на светлината…

Несъмнено е, че всеки от нас (волни или неволни, но неизбежни страдалници на любовта), който успее да проникне в тайните на най-ценното и романтично любовно откровение-серенадата, ще се наслади на феерията на ветровете житейски, които ни люшкат или издуват платната на несигурните ни микроскопични лодки върху бушуващтата, разгневена шир на океана-живот.

Един странен самотник, по ирония на съдбата, наречен минестрел, майстер зингер, серенадист или както и да било другояче назован възпевател на вечната АMOR е извикал от света на безвремието спасителният китарен звън на любовните трели. В едно болно, прагматично време едва ли има нещо по-нужно за неговото изцеление от изстраданата истинност на серенадата, посветена на любовта. Но искаме ли да се доближим до нейната топлина, при всички случаи пътят минава през болката. Път, който майстора на любовния напев Хорхе, е изминал като истински друмник – от душевния лабиринт на самотата до духовната чистота,от артистичните си прозрения до просветения дух… До любовта без, която не можем. До лудостта на страстта, защото-когато любовта не е лудост, тя не е любов.

И както казах в началото за серенада, както и за танго са нужни двама. Единият е вече тук!
Иван Тенев
Агенция Тенев